تاریخ: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۲
بازدید: ۲۸۹
کد خبر: ۲۵۸۰۲۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

مجمع سغرب ۱۴۰۱ | پای آذرآب به مجمع سغرب باز شد!

مجمع سغرب ۱۴۰۱ | پای آذرآب به مجمع سغرب باز شد!
‌می‌متالز - مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع سیمان غرب (سغرب) با حضور ۷۸ درصد سهامداران امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد. در این مجمع چقدر سود تقسیم شد؟

به گزارش می‌متالز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع سیمان غرب با حضور ۷۸ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای طالبی به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید، آقای جلیلوند مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ به صورت زیر ارائه دادند:

عملکرد مالی شرکت در سال مالی مورد گزارش

مجمع سغرب ۱۴۰۱ | پای آذرآب به مجمع سغرب باز شد!

همانطور که مشاهده می‌شود در بخش فروش خالص شرکت نسبت به دوره مشابه نسبت به سال گذشته رشدی ۸۴ درصدی را تجربه کرده و به فروش خالص ۴.۴۲۳ میلیارد ریال دست یافته است. در مجموع سود خالص شرکت با رشدی ۴۲ درصدی مبلغ ۱.۰۶۱ میلیارد ریال بوده که به ازای هر سهم سودی معادل ۲.۲۱۲ ریال ساخته است.

جایگاه شرکت در صنعت


از کل ظرفیت اسمی کشور به مقدار ۸۸.۳۵۸.۶۹۲ تن، ظرفیت سیمان غرب به مقدار ۱.۲۰۰.۰۰۰ تن و ۱.۳ درصد می‌باشد.

سیمان تیپ ۱-۴۲۵: از این نوع سیمان در ساختن پیاده رو ها، روسازی جاده ها، پل‌های بتنی، راه آهن، مخازن، لوله‌های آب و ملات بنایی استفاده می‌شود.

سیمان تیپ ۲: از این نوع سیمان می‌توان در ساختمان‌های حجیم استفاده نمود تا هنگام گرفتن بتن حرارت کمتری ایجاد شود و حجم بتن ریزی محدود نشود و نیز در مواردی که مقاومت متوسط در برابر حمله سولفات‌ها مورد نیاز است کاربرد دارد.

سیمان تیپ ۵: این سیمان در ساخت بتن‌هایی استفاده می‌شود که درجه هیدارسیون متوسط برای آن‌ها ضروری است و حمله سولفات‌ها به آن بیش از متوسط است. کاربرد این سیمان در لوله‌های انتقال آب، فاضلاب و کانال‌های زه کشی، مخازن آب، سازه‌های در مجاورت محیط‌های گچی و سولفاتی و دیواره‌های حایل بین محیط‌های خاکی، گچی و مناطق شرجی و رطوبتی می‌باشد.

عملکرد شرکت در بخش تولید

مجمع سغرب ۱۴۰۱ | پای آذرآب به مجمع سغرب باز شد!

با توجه به توان نیروی انسانی و معادن غنی در دسترس و در صورت نبود تهدیدات خارجی از جمله قطعی گاز و برق و سوخت و همچنین افزایش ناگهانی قیمت‌های سوخت و انرژی، شرکت قادر به تولید با ظرفیت اسمی نبوده است.

شرکت بنا دارد در سال ۱۴۰۱ به ۹۵ درصد ظرفیت اسمی برسد. با توجه به نزدیکی سیمان غرب به کشور عراق عمده صادرات کلینکر این شرکت به کشور عراق از مرز‌های زمینی و بندر خرمشهر و بندر امام می‌باشد، در سال ۱۴۰۰ مقدار ۳۶۸ هزار تن کلینکر به کشور عراق صادر شده است، البته صادرات سیمان به کشور عراق به دلیل ممنوعیت ایجاد شده از سمت عراق در حال حاضر مقدور نمی‌باشد.

پروژه‌های توسعه‌ای شرکت


ساخت کارخانه تولید بلوک‌های سبک و اتوکلاو شده AAC به ظرفیت ۶۰۰ هزار متر مکعب در سال با بودجه کل ۵.۱۸۰ میلیارد ریال.
ساخت واحد تولید سیمان سفید.
استفاده از RDF به عنوان سوخت جایگزین با بودجه کل ۳۰۰ میلیارد ریال.
جایگزینی الکترو فیلتر‌های دپارتمان پخت، آسیاب‌های مواد با بک هاوس به بودجه کل ۱.۴۷۳ میلیارد ریال


سوالات مطرح شده در مجمع:


دلیل افت تولید شرکت چیست؟ به دلیل کمبود تقاضا و وجود رقیب قدرتمند بخش خصوصی در منطقه می‌باشد.

پرونده آذرآب در چه مرحله ایست؟ پرونده آذراب مربوط به یک غلتک بوده که شرکت در گذشته سفارش داده و شرکت آذرآب به تعهد خود عمل نکرده است. مبلغ قرارداد ۲۰۰ میلیون می‌باشد. رای به نفع شرکت صادر شده و خسارت به نرخ روز به شرکت باید پرداخت شود.

قیمت پایه سیمان و کلینکر چقدر می‌باشد؟ قیمت داخلی بر اساس سازوکار بورس تعیین می‌شود. در خصوص عوارض صادرات نیز شرکت از طریق اتحادیه صنفی پیگیر این موضوع می‌باشد. طبق پیگیری‌ها صحبت‌هایی در خصوص حذف عوارض صادرات صورت گرفته است. این عوارض برای سیمان ۵ درصد و برای کلینکر ۱۱ درصد می‌باشد

در انتها به ازای هر سهم ۱.۷۷۱ ریال سود معادل ۹۰ درصد سود کل تقسیم گردید، موسسه حسابرسی بیات رایان به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی رایمند و همکاران به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید.

منبع: نبض بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده